Tak jak pisze mischka - ściema. Prawie robi tutaj nie wielką, a kolosalną różnicę
Dla porównania - Istnieje firma BERKELEY, która produkuje instrumenty do złudzenia przypominające Stomvi. Jednak Stomvi to nie jest
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Instrument/y: getzen 300 series
Ustnik/i: 3C Arnolds & Sons
Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 12:10
Czyli mówisz Damian tragedia? widziałem, że pisałeś artukuł o tej firmie i wynikało by, że jest to jakby mieszanka wszystkich markowych firm ( tam pisałeś, że rurka ustnikowa od yamahy, kapsle nakrętki z B&S, CONN’a )
Oczywiście napiszą, że w niemczech składane tylko po to żeby przyciągnąc ludzi. haczyki haczyki haczyki.
Instrument/y: Schagerl 1000 L
Ustnik/i: Yamaha 16C4 GP, Vincent Bach 3C
Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 12:33
Tak, po zawieszeniu na ścianie nie będzie widać różnicy , a skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać. Miałem styczność z instrumentami tego producenta i jakoś mnie nie przekonały do siebie.
Teraz zmieniam zdanie. Możemy zaoszczędzić ponad 12 000 zł. Pomyślmy już teraz co możemy za to kupić. Jest tyle wydatków: nowa lodówka, pralka, telewizor.
Czysty zysk, wystarczy, że kupimy ten produkt właśnie teraz, a zarobimy całe 12 tysięcy złotych. Markowi producenci zawyżają ceny nowych instrumentów. Zastanówmy się ile kosztuje tak naprawdę wyprodukowanie takiego instrumentu, a ile naszych pieniędzy powiększa status finansowy takich firm jak np. Yamaha. Kupmy nowego Karl Glasera i cieszmy się pięknym wyglądem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum