Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 11:59
Ja również posiadam Finale Note Pad 2008 ze spolszczeniem i to chyba pełna wersja z neta ściągnąłem :cool:
[ Dodano: 2008-06-17, 13:00 ]
No i na 100% jest to pełna wersja, bardzo ciekawe, najbardziej podoba mi sie odtworzenie napisanego utworu Bardzo często używam tego programu ;0
A skąd ściągnąłeś pełną wersje bo finale pełnej wersji jeszcze migdy nie widziałem na stronie ineternetowej chyba że na jakiś torrentach albo w kawałkach na rapidshear.
orginalna pełna wersja kosztuje o ile się nie myle w okolicach tysiaka;d.
Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 10:02
No sorki, ale nie powiem
Nie szczerze to mi brat skądś załatwił z neta, nie wiem skąd, nawet nie chciałem, ale on nuty pisze to ściągnął sobie i mi :smile: Nie jest to demo kilkudniowe ani nic, po polsku Mam na kompie
[ Dodano: 2008-06-18, 11:04 ]
Może jak by ktoś chciał, to by się udało przesłać, ale nie wiem jak
Instrument/y: Getzen 300series
Ustnik/i: Bach 7C,3C, Kelly 3C
Wysłany: Sob 30 Sie, 2008 14:48
Korzystałem z Finale PrinMusic 2008, jest to wersja darmowa do wykorzystania w przeciągu 30 dni. Musiałem przepisac pare utworków, więc zainstalowałem, tą wersje, sprawdza się świetnie, tylko minus ma taki, że nie ma do niego spolszczenia więc jest w j. angielskim, z początku było mi się trudno połapac, ale z czasem było lepiej :wink:
Wysłany: Nie 31 Sie, 2008 16:19
Torrenty, tam masz wszystko Oby te 7 złoty za rejestrację, naprawdę polecam ! Poszukaj tam sobie programów, sporo ich ze spolszczeniami i polskie wersje
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Nie 31 Sie, 2008 16:41
schutze, nie wiem czy to dobry pomysł reklamować piraty
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Nie 16 Maj, 2010 09:35
ma ktoś może Sibeliusa 4 ?
Potrzebuje pomocy.
1. Jak ustawić wielkość (czcionkę) nut. ?
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: Calicchio 3/9L, Martin Committee '52
Ustnik/i: Monette, Laskey
Wysłany: Wto 18 Maj, 2010 20:14
Młodzieży droga, zamiast szewcować z kradzionym oprogramowaniem, proponuję ściągnąć sobie darmowy program MuseScore - jest to licencja typu GNU, a więc rozpowszechniany bezpłatnie.
Ma podstawowe funkcje niezbędne do zapisu nutowego, odtwarzacz MIDI. Polecam!
witam czy programie sibelius 6 demo można zapisywać. Bo trochę głupio tak jak sie nie da zpisać bo co z tego ze sobie napisze nutki jak i tak sie skasuja zaraz .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum