Wysłany: Pią 03 Wrz, 2010 12:22 Proszę o ćwiczenia
W poniedziałek mam 1 w życiu lekcję gry na trąbce i chciałem zaimponować nauczycielowi w jakiś sposób.Proszę o jakieś ćwiczenia, które mi pomogą przy starcie w grze na trąbce. Wiecie o co mi chodzi
Trudno pisać o jakichkolwiek ćwiczeniach nie znając Ciebie - w sensie czy już coś grasz, co potrafisz, jakie są Twoje możliwości itd. Także z cierpliwością czekaj na lekcje, a nauczyciel już sam będzie dobrze wiedział jakie ćwiczenia Tobie zaoferować. Tak będzie najlepiej i najrozsądniej - uwierz i cierpliwie czekaj.
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010 18:03
dokladnie jak kolega napisal a zaimponujesz mu w pozniejszym czasie swoja pracowitoscia,sumiennoscia co zaowocuje duzymi postepami i fajnym dzwiekiem.
pozdrawiam i zycze powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum