Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Pon 17 Maj, 2010 09:24
Ja byłem... Z tego co pamiętam:
W kategorii młodzieżowej:
1. CAMERATA - Stare Budkowice.
2. Grupa orkiestrowa połączonych składów Orkiestry Politechniki Opolskiej, Orkiestry Zespołu Szkół Elektrycznych i Jemielnickiej Orkiestry dętej... tegoroczni debiutanci.
3. Niestety nie pamiętam bo zaczęliśmy fetę z okazji zdobycia drugiego miejsca... Wiem że to miejsce zajęły dwie orkiestry exe quo
W kategorii dorosłej:
1. Bialska Orkiestra Dęta. Ponadto otrzymali wyróżnienie dla sekcji puzonowej za bardzo dobre solo.
2. Bij zabij nie pamiętam
3. Orkiestra dęta przy OSP Węgry.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Ostatnio zmieniony przez Immortal4ever Wto 18 Maj, 2010 14:38, w całości zmieniany 1 raz
W kategorii dorosłej:
1. Bialska Orkiestra Dęta. Ponadto otrzymali wyróżnienie dla sekcji puzonowej za bardzo dobre solo.
2. Bij zabij nie pamiętam
3. Orkiestra dęta przy OSP Węgry.
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
1 lesnica
2. chyba radłów
3. mechnica? albo polska cerekiew
Jemielnica zdyskwalifikowana i jeszcze jakas jedna orkiestra oprocz nich, za nie przestrzeganie regulaminowych 2 niemieckich utworow. Jedna orkiestra grala pieknie, dyrygent nawet wraz z nia popierdzielal na organach, zastanawiam sie tylko co ma piernik do wiatraka hehe. Ale czego sie nie robi dla slawy. Ogolnie fajny przeglad, szkoda tylko utraty podium z zeszlego roku. Za zawodostwo powinni od razu dawac - 5 pkt hehe.
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 13:45
No dobra jeszcze ktoś był, bo w Lichynii zawsze są miejsca w dwóch kategoriach... Młodzieżowej i dorosłej (?). W pierwszej wygrała Leśnica z tego co mi wiadomo a w drugiej chyba właśnie Radłów. Pytanie które orkiestry zajęły pozostałe miejsca w obu kategoriach?
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum