Wysłany: Sro 24 Sie, 2011 12:41 Przenoszenie numeru do innej sieci
Witajcie!
Mam pytanko dla ludzi kumatych w tym temacie...
Mam telefon w Erze/T-Mobile w taryfie Mix. Umowa kończy mi się w grudniu tego roku i stąd moje pytanie. Czy aby przenieść numer do sieci Play muszę poczekać, aż skończy mi sie umowa? Chciałbym też jakiś inny telefon, ale w grę wchodzi tylko Mix, czyli Play MIXtura.
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Możesz przenieść wcześniej tylko zapłacisz karę za zerwanie umowy. Im bliżej do końca umowy tym kara jest mniejsza. Ja miałem nr w Orange a umowa kończy mi się w pazdzierniku. Miesiąc temu przeniosłem nr do Play i kara za zerwanie umowy wyniosła mnie 65 zł. Dowiedz się u siebie w sieci ile będzie Cię kosztowało zerwanie umowy przed czasem i przelicz czy Ci sie opłaca. Mi sie opłacało dlatego nie chciałem czekac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum