Witam.
Mam zamiar kupić ustnik Schilke nr 14. Kosztuje on około 220 zł i chciałem się zapytać, czy jest on wart tych pieniędzy ? Teraz gram na ustniku 7C
Wysłany: Wto 27 Lip, 2010 17:19
Powiem po raz kolejny. Z ustnikiem jak z butami. Musi ci pasować, żeby grało ci się na nim dobrze. Nie możesz kupić ustnika w ciemno, jeśli nigdy na nim nie grałeś. Przyjdzie, okaże że nie będzie ci pasował i jesteś 220 złotych do tyłu. Przemyśl to dobrze.
Wysłany: Wto 27 Lip, 2010 17:27
No i tu jest pies pogrzebany. Widzisz, najlepiej byłoby, żebyś mógł pożyczyć od kogoś ten ustnik na 2, 3 tygodnie żeby go sobie wypróbować, bo jest tak, że czasem od razu okaże się że ustnik jest dla ciebie zły, a czasem wychodzi to po dłuższym okresie czasu.
Instrument/y: Getzen 300 series
Ustnik/i: Stomvi 3D
Wysłany: Wto 27 Lip, 2010 17:34
Czyli nic -.- mam nadzieję, że właściciel tego sklepu będzie jakimś sensownym człowiekiem, który mi pomoże wybrać i nie będę miał takiego problemu. Dzięki za pomoc.
Wysłany: Wto 27 Lip, 2010 17:37
Wybacz ale wybór ustnika to sprawa indywidualna i naprawdę ciężko jest tutaj coś doradzić. Pomogłem jak tylko mogłem. Napisz po zakupie co kupiłeś i jak ci się gra Powodzenia!
Jeśli chodzi o ustnik Schilke 14 to jest on napewno większy od 7C BACH CORP. Ma on dużo łagodniejsze i wygodne ranty. Ja sam na nim gram. A czy Ci będzie pasował to się okaże po pewnym czasie, bo jak koledzy piszą ustnik i jego dopasowanie to sprawa indywidualna. Natomiast rozmiarówki z tabeli jak chodzi o porównanie wielkości ustników należy włożyć między bajki. Mam kilkanaście ustników Schilke i dokonałem wielu bardzo dokładnych pomiarów, dlatego piszę te słowa.
Życzę udanego wyboru
Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum