Instrument/y: narazie brak
Wysłany: Sro 31 Sie, 2011 18:38 Pytanie o instrument
Witam
Mam pytanie dotyczące wyboru instrumentu. Skończyłem podstawową szkołę muzyczną i 2 lata wyższej, jednak zrezygnowałem z dalszej edukacji muzycznej skupiając się na tej szkolnej . Mimo to chciałbym kontynuować granie na trąbce we własnym zakresie. Zastanawiam się jaki instrument wybrać. Jak dotychczas grałem tylko na trąbkach typu Yamaha i nie mam im nic do zarzucenia. Planuje wydać do 1500zł
szyms0n, jeśli nie masz nic do zarzucenia Yamasze to myślę, że ten link z tym instrumentem powinien zaspokoić Twoje potrzeby Warte przemyślenia ...
http://allegro.pl/yamaha-...1788722329.html
Cena jest całkiem niezła A jeśli nie zaspokoi to odsyłam do użytkowników mishka lub gamon727 - na pewno coś znajdą
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Wysłany: Sro 31 Sie, 2011 22:05
szyms0n, za te pieniążki spokojnie kupisz fajnego B&S, Getzen 300/400, Yamaha 2***,4***, Holton, Olds, Kuhnl&Hoyer, Meinlitp... wszystko zależy od tego na czym ci bardziej zależy, na wyglądzie czy na brzmieniu
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Witam! Też planuje zakup trąbki. Gram 4 lata. Mam do wydania jak kolega wyżej ~1500zł. Potrzebuję trąbki o ciemnym brzmieniu bo mam taką z super klasycznym brzmieniu ale jazzu "nie da się" na niej za bardzo grać ;/ Trąbka nie musiałaby być ładna z wyglądu byleby dobrze brzmiała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum