Witam. Mam do wykorzystania bon o wartości 300 zł w sklepie muzycznym. Niestety w tym sklepie nie chcą mi sprowadzić ustnika schilke a taki właśnie miałem zamiar kupić. I tu moje pytanie ponieważ mogę oczywiście zamówić coś z bacha czy yamahy. Interesuje mnie jaki rozmiar było by łatwo sprzedać.
Ale Ty ten ustnik chcesz kupić, aby go od razu sprzedać? Każdy ma swój rozmiar ustnika. To już zależy od trębacza. Ja gram na Schilke 17 i 3 moich kolegów też gra na nim, a jeszcze inny na Schilke 18. Ale powyżej 18, to się nie spotkałem aby ktoś grał. Są to już dość duże ustniki. Natomiast najmniejszy z Schilke z jakim się spotkałem to chyba ok. 11. Ale jeśli Ty masz na nim grać, ale boisz się że nie podejdzie to kup taki jaki myślisz, że będzie najlepszy. Jak nie trafisz to trudno, może go sprzedasz
Pomógł: 15 razy Wiek: 17 Posty: 382 Skąd: Lipno/k. Włocławka
Wysłany: Czw 17 Lut, 2011 20:34
To co to za sklep, który nie chce przyciągnąć klienta, tylko go odrzuca.
Wracając do tematu. Ja bym kupił może właśnie Yamahe GP albo albo stomvi jakiś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum