Instrument/y: Schilke s32
Ustnik/i: 3c,5c,7c Vincent Bach corp
Wysłany: Pią 20 Lis, 2009 22:13
No, kolego do 16 lat starszego Pana to lekka przesada trochę szacunku wiem że inni mogą powiedzieć że jestem pierdoła , moderatorzy możecie to usunąć ale nie mogłem się powstrzymać:)
No, kolego do 16 lat starszego Pana to lekka przesada trochę szacunku wiem że inni mogą powiedzieć że jestem pierdoła , moderatorzy możecie to usunąć ale nie mogłem się powstrzymać:)
Nie jest najgorzej z tym szacunkiem, choć lepiej byłoby napisać "Kolego" (czyli wielką literą).
Natomiast określenie trzydziestolatka mianem 'starszy Pan" to poważny afront, którego nie usprawiedliwi nawet zastosowanie wielkiej litery.
Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Sob 21 Lis, 2009 09:38
No nie wiem, jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam. Ale nigdy na forach itp. lub ogólnie w internecie nie zwracam się aż tak przesadnie grzecznościowo. To że, np. jestem młodszy innych użytkowników to np. mam do każdego w każdym poście używać zwrotu grzecznościowego "Pan/i" ? Dla mnie bez sensu.
Myślałem ciągle że forum to rzecz na którym można wyrażać opinię "na luzie" a nie jak do rodziców i nikt kto przeczyta mój post nie sprawdza w profilu ile mam lat. Niektórzy nawet nie używają zwrotów typu "Ci", "Ty", "Tobie" itp.
Dla mnie tyle offtopa.
Mi się osobiście nie wydaje, zeby ktoś tu musiał do kogoś mówic per Pan/Pani. Nawet jeśli jest znaczna różnica wieku. Na zlocie, który był w sierpniu każdy z każdym był na Ty, nikt nie był urażony i zabawa była wyśmienita- oby częściej tak było
wiec tak trabka futerau walizeczka jakies smarowidla sciereczka w sumie 1930zl mam nadzieje ze nie przeplacilem aha mam jeszcze pytanko szukam nauczyciela z Krakowa jak bys coas wiedzial prosze o info pozdrawiam
Yamaha to dobre instrumenty, ale seria 2335 nie należy do ich najlepszych dzieł. Ja osobiście kupiłbym coś innego. Mówiłeś że miałeś do wydania około 2500, z tego co pamiętam to ytr4335 już się zaczyna gdzieś w tych granicach. Ewentualnie można było szukać innych markach(schagerl, getznen) multum jest tego. Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolony.
jestem zadowolony ale tak naprawde to ja nie wiem czy to dobra trabka bo dopiero zaczynam przygode ale sadzac po wypowiedziach to raczej dobra przynajmniej do nauki a kasa sie eszczuplila niestety i zostalo mi 2000tys wiec kupilem tą
[ Dodano: 2009-11-27, 21:35 ]
wolalem srebrna ale zlociutka tez jest ladna
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Nie 29 Lis, 2009 17:52
różni się dźwiękiem, niewiele, ale jednak. złote są cieplejsze.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum