jak na orkiestrę parafialną to bardzo mega! ładnie
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Sob 02 Sty, 2010 14:11
No całkiem, całkiem to zagraliście, na przyzwoitym poziomie. Gratulacje, bo w sumie nic innego nie można powiedzieć. Chciałbym to usłyszeć na żywo w waszym wykonaniu.
Muszę powiedzieć że jak na amatorską orkiestrę to fajny poziom prezentujecie. Mam nadzieję że będziecie się dalej rozwijać.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 14:36
Mówi się "pokaż mi jakie masz trąbki, a powiem ci jaką masz orkiestrę". Super gracie, szczególnie właśnie trąbki. Puzony też dają radę. Czasami saxy nie stroją, ale generalnie to rewelacja! Nigdy czegoś takiego nie słyszałem.
Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów.
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum