Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Czw 19 Lis, 2009 21:58
no właśnie, mam wrażenie, że z zasady nie lubisz tej firmy. ja nie grałem, więc nie mam powodu,żeby się wypowiadać.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Każdy może mieć swoje zdanie i ja mam takie ze schagerl robi słabe trąbki!!
Tyle w temacie Pozdrawiam!
Szkoda tylko czasu żeby czytać takie bzdury. Wystarczy wejść na stronkę schagerla i zobaczyć ilu dobrych trębaczy na świecie wybrało tą markę. Znam z paru kumpli którzy grają na takim modelu superior S2S i nie narzekają.
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Ja gram na Schagerlu S2S od około roku. Trąbka super pracuje, yamaszke 4 bije na głowe pod względem intonacji. Trąbka ta idealnie nadaje się na II st. mój profesor nie mógł się jej nadziwić. Ja także uważam, że trąbka warta swojej ceny, myśle że mogę ją polecić każdemu, który nie jest "zaawansowany" lecz, który chce się rozwijać. <-- oto moje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum