Wysłany: Sro 17 Paź, 2007 17:43 Seks oralny a trębacze
Temat może ostry i nie dla dzieci ,ale słyszałem ze trębacze są wymarzonymi partnerami dla kobiet . Czy dotykanie tam ustami kobiety ,czy językiem jest dla trębacza niebezpieczne w sensie bakteryjnym ? Z drugiej strony to nie zly trening ust i języka .a zapewne
kobiecie takie treningi by przypadły do gustu .Co o tym sądzicie ?
_________________ serwis jazzowy <-- Muzyka zmienia spojrzenie na życie
Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Sro 17 Paź, 2007 17:56
W sensie bakteryjnym? Cóż, higiena wymagana...
Trening dla ust i języka.. Heh, to w znakomitej większości fantazjowanie na temat, choć treningu na pewno nie można odmówić. Tylko idąc tą ścieżką to żucie gumy, jedzenie cukierków itp. są również przydatne, ale chyba zgodzicie się, że to przerost formy nad treścią.
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Instrument/y: bach Pomógł: 1 raz Posty: 36 Skąd: piotrkow tryb.
Wysłany: Sro 17 Paź, 2007 19:49
no cóż, kobiety zawsze chwaliły mój język...cokolwiek to znaczy..
kiedys czytalem bardzo ciekawy artykuł amerykański na temat żucia gumy, jest to znakomity trening mięśni twarzy...a co to znaczy dla trębacza kazdy wie.. :cool:
jeżeli chodzi o seks to kiedyś słyszałem że trębacze mają języki o wiele bardziej sprawne od reszty a moja dziewczyna to potwierdza jeszt nim zachwycona
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 17:49
Powracając do tematu... usta i język trębacza potrafi naprawdę dużo.... więcej niż przeciętnego człowieczka. Sex oralny dla trębacza---> przyjemne z pożytecznym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum