Potrzebuję ćwiczonka na podwyższenie skali. Obecna jest c3-e3, ale to nie jest swobodne.
Ma ktoś jakieś ćwiczonka na polepszenie (podwyższenie) skali??
Instrument/y: B&S Challenger I,Kanstul 1525 Signature S
Ustnik/i: Vincent Bach 3c, Gewa cup 5c-FL
Wysłany: Pon 16 Sty, 2012 21:10
zapytałem kiedyś pewnego muzyka, jak grać wysoko, on mi odpowiedział pytaniem - ćwiczysz 3 godziny dziennie ? odpowiedziałem mu - nie... a on na to, to zacznij ćwiczyć, jeśli dalej nie będzie Ci wychodziło, to wróć do mnie ) pozdrawiam
_________________ KLIKNIJ POMÓGŁ, JEŚLI SYPNĄŁEM DOBRĄ RADĄ ;D
Tu nie chodzi tylko o sam czas cwiczenia, ale trzeba też wiedziec jak i co cwiczyc. Krótko mówiąc trzeba cwiczyc mądrze. Już wiele razy takie tematy były na forum poruszane. Poszukaj troche a napewno znajdziesz wiele informacji.
Instrument/y: B&S Challenger I,Kanstul 1525 Signature S
Ustnik/i: Vincent Bach 3c, Gewa cup 5c-FL
Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 15:54
popieram słowa adam113, tu odwołam się do słów Marsalisa -W czasie ćwiczenia musisz być skupiony i skoncentrowany. Jeśli nie możesz się skoncentrować nie udawaj przed samym sobą, że pracujesz. Przerwij i wróć do pracy za chwilę. Jak masz ćwiczyć źle, lepiej żebyś nie ćwiczył wcale.
_________________ KLIKNIJ POMÓGŁ, JEŚLI SYPNĄŁEM DOBRĄ RADĄ ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum