Pomógł: 15 razy Wiek: 16 Posty: 379 Skąd: Lipno/k. Włocławka
Wysłany: Nie 23 Maj, 2010 17:46 Ślub
Zostałem poproszony przez znajomych na zagranie w kościele na ich ślubie. Wiem, że jest tego typu tematów dużo. Interesuje mnie jednak jak wygląda program grania w wykonaniu trąbki (co się gra kiedy itp.).
apropos grania, mam jeszcze pytanko którą ave maria grać: bacha czy schuberta??? Mi jest to obojętne, ale chodzi mi o to, co jest bardziej popularne i grane przez was.
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Wysłany: Nie 23 Maj, 2010 18:25
Na wstęp powinna być jakaś fanfara, Ave Marie zagraj obie, jedną na ofiarowanie drugą na komunie, na podniesienie można zagrać intradę, na podpisanie tych papierków ślubnych można zagrać Marzenie - Schumanna.
Tak według mnie. Nie wiem jakie jest Twoje zdanie
_________________ Trąbka to magia większa od tego, co my tu robimy..
No tak tylko ni w ząb pasuje ten post do wcześniejszych, których zadaniem są zagadnienia techniczno-wykonawcze No ale to już zadanie moderatora nie moje
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum