Skubany jest ale szczerze ja też lubie się powyginać (czasami to jest silniejsze ode mnie) ale nie aż tak... Chodzić ok ale nie biegać haha też jak gram chodze po pokoju haah fajne fajne
Nie haha dyrektor by mnie wyrzucił ponieważ na każdym moim koncercie jest burmistrz miasta (jakby nie mieli czego innego ciekawego oglądać) proboszcz same VIPy
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Pon 27 Kwi, 2009 21:14
czasami tak można. niektórych trębaczy nie znoszę ale polecam ze względu na ich technikę tudzież inne walory (niejaki W. Marsalis na ten przykład).
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Sonny Rollins to jeden z najlepszych saksofonistów w historii świata! Nie jestem pewien ale on jeszcze chyba żyje. Dziadek ma około 90tki a cały czas nagrywa i koncertuje. A to czy się komuś podoba czy nie to radziłbym zapoznac się z jego dyskografia, bo nagrał wiele. I wtedy powiedziec czy się podoba, a nie sugerując sie jednym nagraniem z youtube. Ze znalezieniem jego muzyki nie będzie problemu bo jeżeli chodzi o jazz to grał z wszystkimi najwiekszymi.
Ludzie! Sonny Rollins ćpał równo ze wszystkim: z Davisem, Parkerem i całą bandą, przeżył ich wszystkich, rzucił nałóg i gra do dzisiaj i robi to świetnie. Więc nie walcie tu tekstami w stylu, że koleś gra tak sobie, bo jedyny saksofonista tenorowy który mu dorównywał to jak dla mnie Coltrane.
Justynka22112 bez obrazy, ale coś mi się wydaje, że twój kuzyn to panu Rollinsowi mógłby najwyżej buty czyścić
Mialem okazje byc na jego koncercie w listopadzie z Perezem, Bladem i Pattittuccim (nie wiem jak sie pisze dokladnie) i emocje jakich dostarczaja, miazdza
z tym ze free trzeba lubic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum