No nie wiem nie wiem. Nie mówie, że tak jest ale wiesz co sam kocham muzyke nad życie ale oceny mam fatalne. Mam w szkole też 2 saksofonistów którzy też ledwo ciągną koniec z końcem ale też mam takiego innego saksofoniste co jest kujonem. Też moja kuzynka saksofonistka i ma mgr. także wiecie nie mówie że muzyk i od razu na baniach leci tylko po prostu każdy może mieć problemy jak nie w szkole to w domu...
Instrument/y: Yamaha YTR - 4335 GS Pomógł: 1 raz Posty: 56 Skąd: Polska
Wysłany: Nie 14 Cze, 2009 11:41
Ojejku a ja nie mogę pojechać, bo akurat 8 sierpnia wyjeżdżam niestety... a tak się chciałem z wami zapoznać i w ogóle Szkoda, ale mam nadzieję że kiedyś jeszcze coś takiego zorganizujecie (bo pewnie jak się teraz spotkacie, to potem się wam zrobi tęskno ). Pozdrawiam wszystkich!
już po zlocie jesteście ?? niech ktoś napisze jak było
Gdybym weszła wcześniej na neta to bym się zapakowała w pociąg i przyjechała do Krakowa żeby się spotkać z wami wszystkimi, a tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum