Nom najlepiej wakacje. No i pasuje już planować. Poszukać w internecie cennik hotelów za 2-3 noce bo nie myśle 1 noc balować W każdym razie ja już składam kase fajnie by było tak potrąbić z kolegami i koleżankami z forum Tylko wydaje mi się że z miejscem do tego "trąbienia" będzie gorzej bo wiecie jak jest wielkie miasto i za bardzo nie dadzą byle gdzie trąbić choć tam gdzie jest wieża Maryjacka i na tym placu jakiegoś marsza zagrać wrzucić tutaj wcześniej na forum nuty każdy druknie np. na 3 głosy i fajnie będzie ach się rozmarzyłem
Słuchaj schutze, ja mam zamiar wziąść ze sobą siostre bo chętnie posłucha na pewno a i Kraków lub inną miejscowość zwiedzimy. Także w Twoim przypadku jeśli masz starsze pełnoletnie rodzeństwo lub kogoś z rodziców niepracujących to polecam Ci zabrać się z nimi. Już dziś pogadać z rodzicami na ten temat co oni na to bo może mają jakieś plany i zapomnieli wam o tym powiedzieć.
Oj tak ja w pełni zgadzam się z ODA, najlepiej w centrum Polski Chociaż Kraków też mi pasuje, jeszcze jak w wakacje to tym bardziej, bo w tym czasie będe na południu
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 21:05
Jak przez Brzeg to i przez Opole też...Już w pociągu by się zaczęło spotkanie... Pytanie tylko co w z tym Krakowem tak. Centrum Polski...nie mam nic przeciwko. Rodzinne strony nawiedzę ...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1384 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 21:38
ho ho moze i do częstochowy by zawitał ten pociąg a wracając do tematu - jeśli czas pozwoli, to może się pojawię, jesli dojdzie do tego spotkania. Proponuję również festiwal orkiestr dętych w krynicy, jeśli ktoś będzie, mozemy sie wczesniej ugadac
Instrument/y: Bach Stradivarius 43,Yamaha,Courtois,Schagerl
Ustnik/i: Laskey 70MC i kilka innych
Pomógł: 69 razy Wiek: 23 Posty: 1383 Skąd: Wałbrzych/Wro/Wawa
Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 21:46
Cóż, jeśli dobrze pamiętam to ten pociąg jedzie wyrusza ze szczecina i zahacza o wrocław, brzeg, opole, śląsk, kraków a potem chyba jedzie do przemyśla Mnie Kraków odpowiada, zresztą jakoś tak dziwnie się składa, że ostatnio często tam bywam
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 21:50
On czasem we Wrocku nie jest tak koło 1.55?
A co do spotkania w Krakowie to ciężko mi się wypowiadać za wszystkich ale nie wiem czy ludziom z pomorza będzie się chciało cały kraj pokonać na taki zjazd. To jakby nie było jest kawałek. Chociaż ludziom na południu Polski Kraków mógłby odpowiadać...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 22:16
fajnie widziec jak sie buduje taka solidarnosc miedzy muzykami, milo sie to czyta. teraz poczekamy na odzew osob odpowiedzialnych za trumpet i na propozycje z ich strony a mysle ze najrozsadniej bedzie wybrac miejsce spotkania gdzies skad bedzie jechalo najwiecej ludzi ale to sie zobaczy i mysle ze wspolnie wybierzemy cos. a wakacje to dobry czas, jak bysmy znalezli jakies pole i byla by fajna pogoda to mogli bysmy spac w namiotach. , w koncy to nie problem (jesli prognoza pogody byla by jednoznaczna - czyli slnoce)znlaez jakas wioske obok i porozmawiac z soltysem abysmy mogli rozbic oboz wieczorem na boisku(na kazdej wiosce jest boisko). ale zobaczymy!
pozdrawiam wszystkich
_________________ trabka.. jej dzwiek, niczym pedzel malarza.. maluje piekne obrazy swa melodia.. jej dzwiek niczym piorun, przedziera sie po przez szara codziennosc tego swiata bysmy mogli zapommniec sie.. a jednoczesnie odnalezc w jej pieknie brzmienia..
Dobry pomysł. Na rozbicie namiotów ja mam 2 osobowy kto ze mną ?? ale na prawde można wprowadzić ten pomysł w życie. Camping pare dni najlepiej 2 noce wspólne granie. Uwierzcie mi że każdy zgodzi się żeby młodzież gdzieś za lasem rozłożyła swoje namioty bo np. u mojej babci w jej miejscowości to nie trzeba nawet sołtysa się pytać może 100 ludzi przyjechać i rozkładać namioty gdzie im się podoba wiadomo nie po uprawie ale gdzieś pod lasem itd.
Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 22:54
no tylko jak bedzie taka gromada ludzi to trzeba bedzie kilka odpowiedzialnych osob zeby pilnowaly calosci aby nikt nie podpalil niczego przez przypadek czy to lasy czy jakiegos pola z uprawami bo waidomo w wkacje rolnicy maja zbiory plonow.
_________________ trabka.. jej dzwiek, niczym pedzel malarza.. maluje piekne obrazy swa melodia.. jej dzwiek niczym piorun, przedziera sie po przez szara codziennosc tego swiata bysmy mogli zapommniec sie.. a jednoczesnie odnalezc w jej pieknie brzmienia..
Kraków byłby fajny albo gdzieś na jakiejś wiosce (swojskie klimaty),,,, a ten przegląd w Krynicy to chyba w czerwcu a nie w maju jak napisałem wcześniej,,,, mam tam jechac więc jeszcze sprawdze ten termin dokładniej i dam cynk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum