Instrument/y: Stomvi Forte
Wysłany: Wto 06 Sty, 2009 21:13
Witam po mojej dłuuuuuuugiej nie obecności
ale do tematu :
Spotkanie - ok
Miejsce ? - jedne z największych ośrodków ( dużych miast ) bo nie będziemy się rozdrabniać.
Dojazd łatwy , no może tylko możemy się zgubić ale od czego jest google maps
Ankieta jak najbardziej , najpierw niech każdy się zdeklaruje czy jedzie czy nie . Później niech się ustali miejsce ( propozycje do admina i niech zrobi znów ankietę ) a termin to razem powinnniśmy ustalić.
Pozdrawiam
_________________ Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się blask Trąbki .
Słuchajcie zrobimy tak admini forum ustalą miejsce czas napiszą tu na forum ostateczną decyzje i kto się zgadza jedzie. Bo jak na razie to może tu... może tu. Od razu Warszawa Kraków czy inna miejscowość np. od 12.09.09 do któregoś tam planowany nocleg np. Hotel jakiś tam. Kto się zgadza podpisać się pod tą wiadomością. I gotowe bo pasuje od razu działać i ustalać.
No i wydaje mi się, że teraz nikt nie powie że będzie jechał na 100%. Najpierw trzeba ustalić miejsce datę mniej więcej. Dopiero potem trzeba zebrać ludzi:)
Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Sro 07 Sty, 2009 14:38
Termin to wakacje - Lipiec/Sierpień.
Najwięcej użytkowników jest z Warszawy i Krakowa. Podejrzewam, że skończy się na Warszawie bądź też gdzieś pod nią.
Ewentualnie faktycznie jakaś większa impreza przy okazji np. nad morzem, ale wątpię żeby było dużo chętnych np. na Gdańsk czy Szczecin.
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Wysłany: Sro 07 Sty, 2009 18:12
widze za cala ta imprezka zaczyna nabierac barw i z pierwszych szkicow powstaje powoli szkielet, ciesze sie ze wszystko idzie w dobrym kierunku.
pozdrawiam wszystkich
_________________ trabka.. jej dzwiek, niczym pedzel malarza.. maluje piekne obrazy swa melodia.. jej dzwiek niczym piorun, przedziera sie po przez szara codziennosc tego swiata bysmy mogli zapommniec sie.. a jednoczesnie odnalezc w jej pieknie brzmienia..
muzykiem nie jestem (jeszcze ), ale jeśli czas dopisze to na spotkanie sie piszę - przyjamniej posłucham/popatrze jak się gra na trąbce, zasypię pytaniami, zbiorę trochę jobów . Może warto pomysleć o jakiejś ankiecie, w której chętni określą swoje preferencje dotyczące miejsca i czasu? w ten sposób może uda się dostosować do najwiekszej liczny chętnych, bo wiadomo im więcej muzyków tym lepsza orkiestra (chyba) a na pewno będzie weselej
_________________ ---------------------------------------------------
Trąbka to nie sztanga...
z mojego doświadczenia im większa orkiestra tym więcej flaszek :p hehe
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Ja rozmawialem z rodzicami na temat spotkania sa zaa tylko ze wiecie co popatrzcie wiekszosc bede dojezdzac pociagami pasuje zeby sie umówic na peronie np. o 18 w tym i tym dniu i tam ktos odbierze kogos a no i telefon kontaktowy oczywiscie musi byc do osoby dowodzacej grupa. Bo np. ja nie znam Krakowa ani Warszawy w ogole a moj tata pracuje a mama wyjezdza a siostrze nie bedzie sie chcialo jechac wiec sam bym jechal takze pasuje zeby ktos z Krakowa i Warszawy sie odezwal ostro w tym temacie.
Całkowicie zgadzam się z przedmówcą!
Proponuję aby przez najbliższe np. 3 dni padały propozycje miejsc i dat, z nich wyberze się najrozsądniejsze, a spośród nich forumowicze wybiorą w drodze głosowania te, które im odpowiadają. Waglik już słusznie zauważył - większość przyjedzie pociagami więc musi to być miejce gdzie dojeżdżają pociagi/PKSy. Musi byc miejsce na granie zakładam, że będzie to czas ciepła i słońca (znany jako LATO), ponoć pod chmurką słabo sie gra - w końcu będzie dużo grania. Kwestia kosztów noclegu - nie wyobrażam sobie spotkania bez noclegu (co z hejnałami ), trzeba określic maksymalną cene noclegu coby sie nie okazało że mało kogo będzie na to stać. Najlepiej jesli przy propozycji miasta będzie pomysł na konkretne miejsce w tym mieście ( kocham Wrocłam, ale nie mam pojęcie gdzie w tym mieście można by takie spotkanie zorganizować, więc tego nie zaproponuję). Jak wypadnie na Warszawę (w sumię z każdego miejsca w PL mozna do Wawy dojechac jakimś bezpośrednim PKPem/PKSem) to bez problemu pociągnę organizację na miejscu (jesli ktoś mnie wesprze oczywiście).
Panowie i Panie, im więcej konkretów tym większa szansa na faktyczne spotkanie, jestem zupełnie nowy na forum, ale z dzika rozkoszą Was poznam heheheh
_________________ ---------------------------------------------------
Trąbka to nie sztanga...
Instrument/y: Schilke s32
Ustnik/i: 3c,5c,7c Vincent Bach corp
Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 22:52
Zobaczymy jak to będzie ja tam nie mogę się doczekać spotkania z Trębaczami i Trębaczkami oczywiśće :mrgreen:Moze jak mi się uda sciągne trębacza z filharmoni Krakowskiej znajomy
Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 23:58
Jak dla mnie to rozwiązanie jest proste. Skoro sugerujecie lato to jak dla mnie rozsadnie polaczyc i spotkanie i wakacje. Morze, jeziora tego u nas nie brakuje i zasadniczo latwo sie dostac. Takze ja bym sugerowal takie lokalizacje.
_________________ Jeśli okazałem się pomocny kliknij
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum