YTR-2335S posiada średniej wagi tubing, profesjonalne wiercenia i rozmiar czaszy dla zwiększenia rdzenia tonalnego i wygodnego, efektownego oddźwięku. Dodatkowo posiada hak na kciuk na pierwszej zasuwie klapy dla subtelnej poprawy i bogatszego dźwięku.
opis mnie rozwalił... nie mogłem się powstrzymać... nie ma to jak google translator
Instrument/y: Getzen 700SP
Ustnik/i: Vincent Bach 3c
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 10:15
Wykończenie srebrnym lakierem Powaliło mnie to i ta cena te trąbki chodzą ok 1000 zł nawet mniej a ten tu z 2-letnią trąbką za 2 tys coś tu nie halo i na dodatek oszukuje , ładnie tak >?
Nie rozumiem poco są te fajerwerki w opisie jak ten kto chce kupić to i tak kupi nie zważając na opis, i wiem jedno osoba znająca się na tym nie kupi ci tej trąbki bo cena jak mówią poprzednicy jest za wysoka. Przeciętny zjadacz chleba tak samo bo będzie szukał czegoś taniego, zobaczy wyższy symbol za niższe pieniądze i nie zainteresuje się tym. Chcesz sprzedać trąbkę?? 1. Nie wymyślaj opisów dawaj faktyczne informacje, nie jesteś pewny to nie wypisuj bzdur, opis krótki i zwięzły. 2. Tablica pl jest mało popularna wystaw na allegro, porozwieszaj ogłoszenia po szkołach muzycznych. 3. Cena, jak za nową 4*** - zapytaj się sprzedawców z forum w sprawie wyceny.
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 18:23
xXPITBULLXx, ty jak zwykle najmądrzejszy, może powinieneś się zająć doradztwem finansowym?
jak ktoś daje taka cenę wywoławczą to jego a nie twoja sprawa
nie wiem czy wiesz wszechwiedzący człowieku że ogłoszenia z tablicy są widoczne również na Allegro, różnica jest taka że tablica jest darmowa
a jak znajdziesz nówkę Yamahe 4 za takie pieniądze to biorę, no chyba ze jak zwykle wypisujesz bzdury
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum