Koledzy takie oto pytanie - miałby ktoś z Was taką śrubeczkę jak na zdjęciu ?? Ogranicza ona wysuwanie się 3 kraglika w Bachu 37.
Gdzieś ją zgubiłem podczas grania, a podobnej nie mogę się doszukać. Gdyby ktoś coś wiedział to śmiało pisać Czekam
Śrubka.jpg Takiej śrubki poszukuję :D
Plik ściągnięto 1 raz(y) 88,83 KB
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010 13:20
De-eR, Miałem taką w domu! Obecnie jestem na wyjeździe (w Krakowie), ale jak wrócę to poszukam. Nie obiecuje, że uda mi się znajeźć. Możliwe też, że mam ją w orkiestrze. Jeśli tylko znajdę od razu dam znać.
_________________ Trąbka to magia większa od tego, co my tu robimy..
Ostatnio zmieniony przez Jareks_NS Czw 19 Sie, 2010 13:22, w całości zmieniany 1 raz
Hmmm... no właśnie już patrzyłem z innych i nie pasuje gwint - w Bachu jest dość gęsto gwintowany. Dlatego szukam oryginału, ale jak możesz to sprawdź u kogoś kto ma Bacha czy pasuje i daj znać
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Instrument/y: Bach Stradivarius 37 ML
Ustnik/i: Warburton
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010 14:32
hahha . U siebie mam to samo
Tylko ja nie mam nawet tej jednej oryginalnej . Mam taką mniejszą od Conna , i cały czas się odkręca a jak jest luźna to nawet przy palcowaniu słychać minimalne jej brzęczenie ;p
Życzę owocnych poszukiwać . Pozdro
Wysłany: Pią 20 Sie, 2010 23:02
spróbuj skontaktować się z GEWA oni są dystrybutorem ameryki na europe...
europejskie śrubki maja inny gwint od amerykańskich wynika to z jednostek, my mamy mm i cm a oni cale i Bóg jeden raczy wiedzieć co jeszcze...
powinno podejść coś z Bacha, Conna, Selmera...
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum