Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Sob 24 Lis, 2007 12:17
Tak, tak...szczyt obłudy już niektórzy osiągnęli... Teraz czas na szczyt związany z grą... No może nie ten najwyższy ale jakiś poziom by się mogło prezentować. Zawsze lepsze to niż nic.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009 23:57
głupi dowcip
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Instrument/y: Bach Stradivarius 43,Yamaha,Courtois,Schagerl
Ustnik/i: Laskey 70MC i kilka innych
Pomógł: 69 razy Wiek: 23 Posty: 1384 Skąd: Wałbrzych/Wro/Wawa
Wysłany: Wto 29 Gru, 2009 15:07
Ostatnio mi wychodzi jak gram na jednym dźwięku, prawie jest to niesłyszalne, myślę, że jak jeszcze trochę tak pogram to nikt tego nie zauważy. Muszę się tylko nauczyć tak oddychać przy zmianie dźwięku, bo to jeszcze nie idzie.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sro 30 Gru, 2009 01:17
kołowiecwcale nie jest taki prosty. przynajmniej starsze pokolenie, ma z nim problem.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Sro 30 Gru, 2009 09:55
Miles_Fan napisał/a:
kołowiecwcale nie jest taki prosty. przynajmniej starsze pokolenie, ma z nim problem.
Nietrudno domyślić się z jakiego powodu...Przy graniu na uśmiechu jest raczej niewykonalny.Mnie też na jednym dźwięku wychodzi, tylko czasem przy zadęciu "Gillespy'ego" zmienia mi się lekko barwa na ciemniejszą i głuchszą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum