Instrument/y: Yamaha YTR4335G
Ustnik/i: Schagerl 1 1/2 C
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 19:57 Stomvi 5 C (kupię)
Ma ktoś może na sprzedaż ustnik Stomvi 5 C ? ; >
Najlepiej używkę .. koszt kupna nowego ustnika to cena okołu 250-300 zł. , a takowej gotówki w obecnej chwili nie posiadam ; )
Mój kolega ma Stomvi 5C gdyż obecnie przeniósł się na 3C. Jutro będę się z nim widział to dam znać czy miałby ochotę go sprzedać. Myślę, że raczej tak ale to jego decyzja. Daj mi czas góra do soboty, a będę coś wiedział. Pzdr
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Tutaj masz fotki ustnika. Stan oceniam na bardzo dobry. Na rancie żadnych wgnieceń ani otarć powodujących w graniu skaleczenie buzi. W ogóle nie ma rys ani zadrapań. Na stopce wiadoma sprawa małe otarcia od rurki ustnikowej. Moje rekomendacja: JAK NAJBARDZIEJ POLECAM
IMG_9322.jpg
Plik ściągnięto 2 raz(y) 79,44 KB
IMG_9329.jpg
Plik ściągnięto 3 raz(y) 81,3 KB
IMG_9328.jpg
Plik ściągnięto 3 raz(y) 82,68 KB
IMG_9330.jpg
Plik ściągnięto 2 raz(y) 82,21 KB
IMG_9323.jpg
Plik ściągnięto 1 raz(y) 71,92 KB
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum