Wysłany: Sro 11 Sty, 2012 16:36 Strony internetowe.
Witam chiałbym abyście pomogli mi znaleś jakies strony na ktorych mozna kupic duzo rzeczy do trabki nie musza byc polskie.
Mysle ze nie tylko mi to pomoze
Grzegorz_N, zauważ, że napisałem: Zależy za ile kupujesz.
Więc ja rozumuję to w ten sposób, że skoro zamówisz akcesoriów za więcej niż 199 EUR - czego wykluczyć nie można - to przesyłka jest gratis.
Wiadomą i logiczną jest rzeczą, że nikt nie zamówi z Thomann'a oliwki czy wyciora jako pojedynczy zakup co chciał uczynić norbi277, gdyż jest to bez sensu. Przy większych zamówieniach można już kombinować.
P.S. Nie chciałem ciągnąć tego wątku bo jest to Off-top ale skoro napisałeś to odpowiadam jak to wygląda z mojego punktu widzenia. Miały być strony internetowe Polskie i zagraniczne więc takowe podałem. Sprawę płatności za przesyłkę pozostawiam w kwestii przemyślenia kupującym
To tak w kwestii wyjaśnienia
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Wysłany: Pią 13 Sty, 2012 20:00
norbi277, mam takie wyciorki, odezwij się dogadamy szczegóły a dla założyciela tematu mam pytanie o jakie gadżety ci chodzi, mam sporo bajerów w uczciwych cenach, a czego nie mam to będę miał
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum