Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 11:18
Nie no super wykonanie, a co tu powiedzieć o tym chodzeniu ojojo respekt, należeć do takiej orkiestry to superancka sprawa no i że to wszystko dzieje sie w Polsce HEHEHE
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sob 30 Sie, 2008 03:54
a przypadkiem nie Czechy?
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Nie 31 Sie, 2008 11:20
Ja znam orkiestrę OSP koło mojej gminy, zresztą też gram w OSP, tylko sąsiedzkiej od niej, no co tu dużo mówić, prawie nikt nie gra tam zawodowo, a grają przepięknie , skład jakieś 40 osób, ale jak na OSP to lepszej orkiestry nie widziałem, światowy poziom,wszystko zależy od dyrygenta i kapelmistrza no i najważniejsze chęci muzyków :wink:
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Nie 31 Sie, 2008 16:44
schutze napisał/a:
wszystko zależy od dyrygenta i kapelmistrza no i najważniejsze chęci muzyków :wink:
No nie tylko. Sporo muszą pomóc jeszcze władze. Po prostu przychodzi taki moment że chęci już nie wystarczają...i przydałoby się trochę grosza na dalszą działalność, wyjazdy, koncerty...A tu kicha. Raz byłem świadkiem jak władze w taki sposób wykończyły nieźle zapowiadającą się orkiestrę...Mieli skład, dobrych muzyków (amatorów) i dobrego dyrygenta mającego niezły pomysł na tą orkiestrę....i kicha bo kłótnie na górze sprawiły że nie można było wyasygnować raczej niewielkich środków z budżetu gminy i miejscowej OSP.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Nie 31 Sie, 2008 16:49
tak bywa. zespół w którym gram też się w końcu musiał odciąć od "sponsorów", straciliśmy środki boby nas w ogóle wykończyli. i teraz szukamy menadżera ??:
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum