MR_BLACK, kolega kupił piccolo tej firmy. Wygląda jak Stomvi Master - serio ale niestety nią nie jest. Spuentował następująco: Cena adekwatna do jakości.
Sam nosiłem się z zamiarem kupienia trąbki C tej firmy ale dałem sobie spokój.
Monette to nie będzie i nie ma się co oszukiwać. Wiem - wygląd trąbki przyciąga. Już sam ją oglądałem swego czasu na Allegro - troszkę czasu już chyba tam widnieje i nabywcy nie ma. Trzeba się zastanowić dlaczego ten ktoś ją sprzedaje skoro niby zachwala, że jest fajna ??? Cena nie jest wygórowana - w ramach eksperymentu możesz kupić. Ja tak zrobiłem w flugiem Thomann i jestem zadowolony.
Tylko, że jeśli okaże się słabym niestrojącym instrumentem to będzie ciężko sprzedać - więc przemyśl czy na taki gadżet warto wydać taką kwotę ??
Nie zniechęcam do zakupu - to moja opinia.
Nie wiem ile chciałbyś wydać na trąbkę - widzę, że szukasz. Może warto zobaczyć coś z produkcji K&H ??? Brzmieniowo myślę, że sprostają Twoim wymaganiom. Stroją, są pięknie wykonane, lekko się gra. Taki temat do zastanowienia.
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum