Witam, czy ktoś z Was wie, ile może kosztować używana trąbka in C, chodzi mi o coś pokroju szkolnego, o ile takie są, nigdy się tym nie interesowałem zbytnio, a dziś znajomy organista prosił mnie o informacje, bo żona chce mu kupić na urodziny. Jeżeli ktoś z Was by wiedział jakie są orientacyjnie ceny takich szkolnej klasy używanych trąbek, to byłbym wdzięczny w imieniu znajomego.
Wysłany: Nie 20 Lis, 2011 15:53
Witam
Za dobry sprzęt trzeba wydać ok 2tys, zdarzają się okazje ale to jest taka realna kwota.
Gdyby kolega chciał to mam kilka trąbek C, najtańsza to srebrny Getzen Capri w bdb stanie za 2000zl
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Instrument/y: Conn Director 17B Coprion Bell 1960's
Ustnik/i: Jet-Tone Al Hirt model A
Wysłany: Nie 20 Lis, 2011 18:24
ja mam na sprzedarz Holtona Revelation z lat ok 1930 ale trabka bardzo dobrze gra (lepiej od bacha tr300) tutaj link do aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=1939114330 jakby ktos chial to mozna sprzet przetestowac wczesniej zeby nie bylo niedomowien
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum