Mniemam, że chodzi o hiszpańską produkcję Stomvi tak ??? Jeśli tak to z pełną premedytacja napiszę, że to bardzo fajne instrumenty. Obecnie nowe są dość drogie (na Allegro jest niezła cena). Mam w pracy Zenith i Debut, ponadto w orkiestrze jednego Zenitha. Nie będę się rozpisywał, napiszę krótko i zwięźle. Trąbka ma mocne brzmienie, stroi idealnie, przyjmuje każde powietrze, tłoki pracują bez zarzutów. Nic złego podczas mojej pracy z tą trąbką się nie działo. Nie zawodzi. Lekko się na nich gra - fajnie brzmią Ciekawe instrumenty, na prawdę Ja osobiście mogę polecić. Z resztą Michał Olejnik ma Stomvi więc pewnie coś napisze. On ma świetny egzemplarz - co prawda wyższy model. Zenith jednak spokojnie zaspokoi potrzeby grającego I choć nie gra na nich jakaś wielka liczba osób to osobiście złego słowa o tych trąbkach nie słyszałem.
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum