Bardzo dobre traby... mimo ze u nas sa dostepne juz od kilku lat w Polsce zbyt wiele ich nie widzialem... gralem na kilku modelach, szczegolnie fajny model 1502 ze strasznie fajnym fligowym brzmieniem...moim zdaniem dobre rury:)
o i ja mam kanstulka i bardzo bardzo chwale.. choc nie mam porównania z bachem czy stomvi jestem bardzo zadowolony i polecałbym kanstula:)
barwa i tłoczki wszystko tak jak chciałem,
zaznaczam ze nie moge porównać z innymi tej klasy co znaczy ze nie są gorsze
Instrument/y: Getzen 300series
Ustnik/i: Bach 7C,3C, Kelly 3C
Wysłany: Nie 25 Maj, 2008 16:53
Hehe:) tak są to super trąbki, ale wiadomo troche drogie:P osobiście poleciłbym shagerl ale są gusta i guściki. Ktoś poleca tą trąbke następny tamtą i tak już jest aż w końcu nie wiadomo którą wybrac.
Instrument/y: Bach Stradivarius 37 ML
Ustnik/i: Vincent Bach Corp.
Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008 08:44
własnie ja jestem zainteresowany kupnem Kanstulka tylko zastanawiam sie czy sciągnąć ze stanów czy kupować w Polsce..... interesuje mnie model ZKT 1503
Wysłany: Nie 21 Wrz, 2008 15:09
w bydgoszczy za drogo jak dla mnie, nie ma ani jednej rzeczy ktora bym kupil taniej niz np w niemczech, ale trzeba przyznac ze sklep jest przyzwoicie zaopatrzony...
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Wysłany: Nie 21 Wrz, 2008 15:53
Myślę, że jedynym minusem jest to, że są one sprzedawane bez ustnika i futerału. Np sprawdziłem teraz u Zygmunta cene modelu Trąbka B KANSTUL „Signature Series” model ZKT-1500 B. Kosztuje ona 7372,36 zł. Doliczając do tego futerał cena będzie wyższa.
Wysłany: Nie 21 Wrz, 2008 17:25
w ramach ciekawostki powiem ze nie tylko w bydgoszczy, wyzsze modele kanstula sa poprostu sprzedawane bez futerali i ustnika... taka polityka firmy, w nizszych modelach ten problem nie wystepuje
a model ktory ty ogladales kosztowalby w sklepie ok 6900zl w zaleznosci od kursu euro
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Instrument/y: Kanstul ZKT-1537 S
Ustnik/i: Stomvi 2c Megatone z tytanowym rantem
Wysłany: Nie 21 Wrz, 2008 20:25
Ponegocjuj troche z nimi to cene dostaniesz niższa. Ja jak kupowalem to tez w necie pisalo ze bez ustnika i futerału. Okazało sie ze mial w wyposazeniu świetny mocy futerał, i ustnik Kanstula. Moze i w niemczech kupisz troche taniej, ale liczac czas starcony, koszty dojazu itp, to zdecydowanie lepiej w Polsce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum