Wysłany: Czw 08 Maj, 2008 13:43
Nie wiem jak gra, ale jeżeli chodzi o wygląd to bardzo ciekawe kształty. Podejrzewam, że mają produkcje na zamówienie. Wątpię, żeby takie instrumenty kupowano hurtowo
Osobiście na nich nie grałem, ale poszukałem w necie i troszkę znalazłem dobrego, wyglądają na porządne, ale czy to nie kolejna podróba ?
kolego Taylor to nie jest kolejna podroba:) to porzadne angielskie traby:) Kumpel ma model chicago custom matowy... jest to strasznie duzy zarowno wizualnie jak i wagowo model pozera ogromne ilosci powietrza ale brzmi za to swietnie... polecany ponoc glownie do rozrywki:)
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1396 Skąd: Kraków/Częstochowa
Wysłany: Czw 08 Maj, 2008 17:33
jak dla mnie, wygląd niektórych trąbek jest troche "wiesniacki" i kojarzy mi się z BMW z lat 80tych po "tuningu", które jezdzą po polskich drogach (seria phoenix)... Ale ciekawi mnie własnie ton... I ich cena...
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Czw 08 Maj, 2008 17:46
Czy ja wiem czy wieśniacko? Futurystycznie i tyle...kwestia gustu i portfela... Nie ma co takich kwestii roztrząsać. Są gusta i guściki a taka firma jak Taylor produkuje raczej wyroby niszowe. Ważne jak brzmią (a nie wątpię by brzmiały świetnie) i czy to brzmienie zadowoli osobę która jest w stanie wyłożyć odpowiednie pieniądze na nie.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Ostatnio zmieniony przez Immortal4ever Czw 08 Maj, 2008 21:46, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1396 Skąd: Kraków/Częstochowa
Wysłany: Czw 08 Maj, 2008 17:53
Ja tylko mowie ze u mnie jakos by raczej nie wypaliły kwestia gustu. Brzmiec? brzmią zapewne dobrze, jak sprawdziłęm ceny to mnie troche zszokowało, no ale coz za wygląd i komfort się płaci
Instrument/y: Getzen 300series
Ustnik/i: Bach 7C,3C, Kelly 3C
Wysłany: Sro 17 Gru, 2008 14:39
Trąbka bardziej przypomina styl klasyczny. Ale całkiem całkiem najgorsza nie jest, a cena kosmiczna, no chyba że faktycznie trąbka ta jest profesjonalna no ale raczej ktos by kupil stomvi niż tą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum