Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1396 Skąd: Kraków/Częstochowa
Wysłany: Pią 03 Kwi, 2009 14:17 Trąby kolesi z Kool and The Gang
Czy może ktoś wie na jakich sprzętach grają? Jeden wydaje mi się że gra na Connstellationie 52BSP a drugi na czymś w stylu Kanstula lub Getzena. http://www.youtube.com/watch?v=Vl7Bk364UdY na tym filmiku dosyć fajnie to widać. Może ktoś się orientuje w co dmuchają.
Instrument/y: Bach Stradivarius New York
Ustnik/i: Monette B4
Wysłany: Pią 30 Paź, 2009 22:21
Conn w standardzie dodaje dodatkowe kapsle(medium, heavy) na każdy tłok. A ten koleś z tych trzech poskladal jeden. Wiem, bo sam tak ostatnio kombinowalem;p
Wysłany: Sob 19 Gru, 2009 00:08
Ten gość co jest na początku, ten co ma tą jedną nakrętkę heavy.. to zauważcie ze ma ustnik Bacha Megatona tak podejrzewam,ze to bach... bo megaton na 100%
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum