Jaka waszym zdaniem jest najlepsza firma produkująca trabki ? Znacie jakies sklepy w polsce, zeby jechac i wypróbowac trabe, zeby wiedziec czy np. sobie ja kupic ?
Ja myśle, ze nie ma najlepszej firmy. Spotka się kilku trębaczy i każdy będzie zachwalał inną firme. Przy wyborze instrumentów z najwyższej półki ( bo o takich tu mówimy), liczą się niuanse i indywidualne upodobania muzyków.
Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 23:45
cisu, cisu, dlaczego nie używasz funkcji "szukaj" fajnie ze dbasz o nasze dobre nastroje, bo czytając to naprawdę się uśmiałem, ale powiem ci w tajemnicy ze wałkujemy takie tematy od dawna i napewno znajdziesz coś co cie interesuje na naszym forum, jeżeli jednak nie znajdziesz satysfakcjonujących cie odpowiedzi to możemy kontynuować ten temat tutaj
tak na szybko powiem ci ze dobre trąbki produkują miedzy innymi tacy producenci jak:
Conn, King, Selmer, Yamaha, Getzen, Bach, Kanstul, A.Courtois, Schilke, Stomvi, Taylor, Schagerl, Pleischl, J.Monke, Scherzer, Amrein, Monette, Romeo Adaci, B&S, Benge itp itp
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Pią 31 Lip, 2009 23:24
z takich porządnych ale niekoniecznie dla mistrzów: Roy Benson, i Veril. nie rozwalą się po miesiącu grania, posłużą parę(naście) latek.
SZUKAJ nie gryzie
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum