Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1384 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Wto 14 Kwi, 2009 21:19
gryzek13, na początku, zanim coś piszesz, warto sprawdzić. W internecie, a raczej buisnessie internetowym występuje coś takiego jak niepowtarzalność domen. Domena, to właśnie adres internetowy. Niestety, trumpet.pl jest wykupiony, więc my już niestety nie możemy nic z tym zrobić. Strona jest "składana" w kilku programach. W wyglądzie chodzi o estetyczność i prostotę. Najważniejsza jest wartość merytoryczna strony, więc człowieka, który poszukuje informacji i pomocy, nie zrazi wygląd. Raczej nikt nie rejestruje się na stronie ze względu na jej wygląd Pozdrawiam
Co do pomocy przez sms, najlepiej niech na ten temat wypowie się ten, kto jest posiadaczem tej strony. Ja wole wstrzymać swoje zdanie na ten temat.
gryzek13, nie wymagaj żeby wszystko było zrobione od razu. Powinienes zauważyc, że co jakiś czas są zmiany na forum. Nie od razu Kraków zbudowano. Już to wcześniej pisałem- jeśli ktoś krytykuje to nie od razu napisze jak to poprawić.
Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Pią 23 Kwi, 2010 16:12
Avatar ma być symboliczny i nie na pierwszym planie. Jeśli faktycznie jest takie zapotrzebowanie to można go troszkę powiększyć... Ale raczej rozmiar, waga tak małego obrazka nie może być zbyt duża. (Animacji w avatarach celowo unikam. )
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Pią 23 Kwi, 2010 21:03
Na tym forum akurat avatar nie jest ważny... Więc nie ma sensu przy nim majstrować. To taka ślepa uliczka, a uwierz mi albo i nie, że na tym forum są ważniejsze sprawy do zrobienia niż powiększenie avataru.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Pią 23 Kwi, 2010 21:14
zgadzam się z Przedmówcami, avatar jest wyraźny, więcej nie potrzeba. stabilność forum też dobra...
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum