Witam, byłem na wakacjach więc rzecz jasna nie miałem przy sobie trąbki, przez co nie ćwiczyłem ponad tydzień (8 dni). Miałem dosyć dobrą kondycję przed tym. Co zrobić by ją odzyskać? Wiem, że tak odrazu po przerwie nie będę miał takiej jak dotychczas.
_________________ Trąbka to magia większa od tego, co my tu robimy..
Wysłany: Czw 01 Lip, 2010 08:12
ustnik, długie dźwięki, niskie tony, jakieś proste ćwiczenia, dobry też jest Clark. Ważne jest aby grać krócej ale częściej w ciągu dnia. To chyba wszystko i nic na siłę a będzie OK.
Mam nadzieje że pomogłem :
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Czw 01 Lip, 2010 09:00
Grać... Nie ma tu jakiejś większej filozofii. Może coś łatwiejszego, można krócej ale częściej ale należy grać. Nie ma uniwersalnej metody na powrót do formy... Moim zdaniem 8 dni jakim tragicznym postojem nie są i nie ma co się przejmować tyko ćwiczyć swoje. Tydzień odstawki można potraktować jako urlop, swoistą regenerację ust...i tyle.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: B&S 180s37
Ustnik/i: Vincent Bach 3c
Wysłany: Czw 01 Lip, 2010 09:30
Ja ostatnio byłem 2 razy na tygodniowym wyjeździe. Po obu z nich nie miałem problemów z kondycją i skalą, myślę że Ty też nie powinieneś mieć większych problemów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum