Witam!
Mam pytanie... Kupiłem w ciemno ustnik maricinkiewicz 308* 1 1/2C. Jest za płytki. Musiałbym sobie kupić ustnik, który będzie głębszy, czyli według tabelki monetta b3- 1 1/2 Bach. Czy znacie jakieś fajne ustniki rozmarówkowo jak 1 1/2C bacha, może być minimalnie głębszy, ale nie płytszy.
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
tobi3776, sprawdź sobie ustnik Stomvi 3C lub 2C. Kociołki mają bardziej w literkę "U" przez co wydają się większe. Ponadto polecam Gewa 1 1/2C (wierna kopia Bacha koszt 85 zł). Myślę, że będziesz zadowolony
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Pomógł: 15 razy Wiek: 17 Posty: 382 Skąd: Lipno/k. Włocławka
Wysłany: Sro 26 Sty, 2011 17:47
No wiem już coś o Schilke. Wybaczcie ale przeprowadzam takie rozeznanie. A jeżeli chodzi o ustniki Laskey rozmiarówkowo podobny do 1 1/2C bacha?
Oprócz Laskey i Stomvi, jest jeszcze coś co polecacie???
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum