Ustniki w stanie:
Marcinkiewicz: cały jak nowy świeci się jak psu jajca wielkość rantu jest prawie identyczne ze zwykłym 3c lecz jest płytszy góra siedzi znakomicie, dół pełny
Jeśli nowe kosztują ponad 200 to ja proponuje 150 już z opłacona przesyłką.
JK: Kielich idealny, rant minimalne ryski nieprzeszkadzające w grze. Wiadomo co to jest 7c jak dla mnie za mały więc nie mogę powiedzieć nic o dźwięku.
Cena do negocjacji, podawać proszę propozycję.
Manufakturka: Kielich ideał, rant małe ryski. Bardzo wygodny dość duży rant porównywałem z 5c są prawie identyczne. Jest to ustnik do kornetu.
Orientacyjnie podaje 50 zł, nie umiem go wycenić.
Instrument/y: Bach Omega, Prelude by Bach Tr-700
Ustnik/i: Vincent Bach 3C
Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 22:13
Wprawdzie nie jestem zainteresowany kupnem jednego z Twoich ustników, ale proponuję żebyś napisał jaki model sprzedajesz. Nie każdemu wystarczy "podobny do 3c, identyczny jak 5c". Domyślam się że porównywałeś z ustnikami bachowskimi. Jednak gdy ktoś szuka konkretnego modelu może nie zwrócić uwagi, że oferta obejmuje też ten poszukiwany przez niego ustnik.
Popraw tego posta, albo dodaj sprostowanie. To znacznie uprości sprawę i zwiększy prawdopodobieństwo, że ktoś kupi od Ciebie jeden z ustników.
Mam nadzieję, że nie masz mi za złe tej uwagi.
Powodzenia!
Pozdr.
łosiu tak to ten ustnik. Ale mam bachowskie 7c a na 7b miałem przyjemność zadąć i to nie są te same rozmiary rantu może głębokość tak bo ten marcinikiewicz jest płytszy ale ran jest większy w 7 nie mieściły mi się usta tutaj jest lux
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum