Wysłany: Nie 25 Kwi, 2010 14:26
ale ogólnie fajnie było, jakieś nowe doświadczenie ;P
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Nie 25 Kwi, 2010 15:38
Ja nie byłem
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Nie 25 Kwi, 2010 16:41
mam 15 lat xDD a od niecałych 4 sie uczę to jak miałem być 5 lat temu xD
[ Dodano: 2010-04-25, 17:41 ]
ale ogromnie mi się podobał utwór Highland Cathedral i Romanze
Pomógł: 15 razy Wiek: 16 Posty: 380 Skąd: Lipno/k. Włocławka
Wysłany: Nie 25 Kwi, 2010 19:20
Ja gram w orkiestrze 5 lat=2,5 roku na tenorze + teraz 2,5 roku na trąbce
Jednak jest mi smutno, ze ja gram max do c3 i to z wysiłkiem, a mój kolega gra 4 lata natrabce i wycina g-a3 ;/
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Instrument/y: Yamaha 4335G
Ustnik/i: Vincent Bach 1 1/4 c
Wysłany: Nie 25 Kwi, 2010 21:18
Ja miałem pewnie gdzieś 15, ale dopiero zaczynałem ;] Potwierdze słowa kolegi ( czyli, że fajna ). Z tego co widze Twoja orkiestra stała gdzieś po ukosie od nas
Tak, marsz strażaków to chyba najlepsze wykonanie ;P
My dawno skończyliśmy tego marsza, mówie o mojej orkiestrze i tych sąsiadujących wokół nas, a tam daleko daleko jeszcze grają. ; D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum