Instrument/y: Schagerl T-2000L
Ustnik/i: CONN 5 1/2 C
Wysłany: 2010-03-04, 21:27 Big Band
Witam
Słuchajcie , wpadłem na dosć ciekawy pomysł .. nie wiem . może ktoś jest na forum z okolic Radomska , Częstochowy, Kłomnic .. ?
Mianowicie umyśliłem sobie Big Band ;D Wątpie żeby coś z tego wypaliło, ale zawsze można spróbować . Myślę , że w standartowym, niewielkim składzie mogłoby być .. Jeśli ktoś byłby chętny we współorganizowaniu takiego przedsięwzięcia , to gorąco zapraszam .
Mało jest w tej okolicy takich zespołów, lecz wielu muzyków . Myślę , że to nie jest głupi pomysł , serdecznie zapraszam
_________________ ''Muzyk zmiesza orkiestrę najlepiej dobraną
Jeśli grając stara się aby go słyszano.''
Pomógł: 37 razy Wiek: 17 Posty: 1252 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2010-03-04, 22:09
Damian, jeśli chcesz pograć w dobrym Big Bandzie w okolicach Częstochowy, spróbuj swoich sił w Why Not Big Band (Konopiska)... Ciężko raczej będzie z utworzeniem takiego zespołu na stałe (brak czasu, brak miejsca prób, koszta związane z nutami, etc.)
Instrument/y: Schagerl T-2000L
Ustnik/i: CONN 5 1/2 C
Wysłany: 2010-03-04, 22:23
No rozumiem , jedna warto spróbować , wspólnymi silami zawsze można coś zdziałać :
A do Knopisk mam niestety za daleko , gdyż mieszkam w Pławnie (nie wiem czy ktoś się orientuje)
W każdym razie dzięki za podpowiedź
A chętnych nadal szukam ;D
_________________ ''Muzyk zmiesza orkiestrę najlepiej dobraną
Jeśli grając stara się aby go słyszano.''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum