Instrument/y: Schilke s32
Ustnik/i: 3c,5c,7c Vincent Bach corp
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 20:42
Jak juz kiedys pisałem byłem na jego koncercie w Monachium w 2004r gość zrobił na mnie niesamowite wrazenie a i jeszcze jedno co ci gośćie wyprawiają to szok grają i chodzą po stołach
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 21:17
Dzięki uprzejmości jednego z naszych forumowiczów miałem okazję zapoznać się z jego grą... Gra bardzo fajnie i nie można się praktycznie do czegokolwiek czepiać. Mnie osobiście kilka kawałków w jego wykonaniu się spodobało i chętnie ich słucham...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Usta to chyba ma z kamienia, bo tyle kawałków gra wysoko i kondycyjnie długo trzyma. Dla mnie Masakra. No ale jak się pewnie tyle ćwiczy co on heh... to się wszystko może.
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Mnie przeważnie się wypychają policzki kiedy już gram na resztach sił, tzn żeby nie dociskać mocno ust do ustnika. Dla mnie Vlado to prawdziwa rewelacja.
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Instrument/y: Schilke s32
Ustnik/i: 3c,5c,7c Vincent Bach corp
Wysłany: Wto 23 Gru, 2008 17:03
Sorry ze schodze z tematu moze ma ktoś do tego utworu nutki jak ktoś ma moze niech wrzuci,A wracając do tematu to mam gdzies autograf tego pana jak znajde to postaram się wrzucić pozdro wszystkim Wesołych Swiąt
[ Dodano: 2008-12-27, 14:21 ]
Zapomniałem wcześniej wkleić stonkę www Vlado : http://www.vladokumpan.de/welcome_deutsch.htm
Jest tam z dużo fajnych fotek z koncertów. Jestem ciekaw jak będą wyglądały terminy nowych koncertów na przyszły rok. Może gdzieś w pobliżu Polski ? To bym pojechał posłuchać
[ Dodano: 2008-12-29, 01:53 ]
[ Dodano: 2008-12-29, 13:38 ]
Vlado chyba będzie wydawał kolejną płytę, fajny utworek:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum