Nie no takiej okazji nie można przepuścić.Na pewno się tam pojawię.Czy ktoś może mi powiedzieć ile Vlado będzie grał utworów,czy występuje tylko jako gość czy będzie ze swoim zespołem.
A w Piątek będzie grał? Przynajmniej na jego stronce tak jest napisane.
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Dzwoniłem wczoraj do MOD Rybnik w sprawie info i dowiedziałem się, że w Piątek Vlado Kumpan zagra jeden utwór - jeśli dobrze pamiętam mają to być "Wariacje na temat Hejnału Rybnickiego" i podobno ma być to bardzo widowiskowe, a w niedziele zagra 5 kawałków + bis = czyli 6. Chętnie bym się na ten koncert wybrał, między innymi żeby z wami Trumpetersi się spotkać ale niestety w niedziele mam już zaklepane granie a odmówić nie mogę. Na sam Piątek chyba raczej mi się nie opłaca przyjeżdżać bo jeden utwór to duży niedosyt. Mam taką nadzieję, że jeszcze kiedyś Vlado do nas zawita i to z całą jego kapelą, no i oczywiście z większym repertuarem. Pozdrawiam
Ps. Przepraszam moderatora za byki w moim wcześniejszym poście, to chyba z pośpiechu
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum