W MOD jestem najmłodszy.... rocznikiem... Jak na tym forum znajdą się inni koledzy lub koleżanki z orkiestry, na pewno będą wiedzieć kto się kryje pod tym nickiem.
[ Dodano: 2007-08-26, 00:51 ]
Kolego Darek, fajny masz podpis... A propos obijania... Wczoraj grałem koledze na " ostatniej posłudze ", a za dwie godziny na ślubie koleżanki córki...
Młodzieżowa Orkiestrą Dęta przy OSP w Płośnicy :smile:
czytam z jakich orkiestr jesteście no i o większości słyszałem , bądź graliśmy gdzies razem. W tym roku byliśmy na paru festiwalach , ktoś o Płośnicy na pewno słyszeć musiał :razz:
Instrument/y: YTR 4335 GS
Ustnik/i: Vincent Bach 1 1/4 C
Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 19:51
"ktoś o Płośnicy na pewno słyszeć musiał :razz:"
To Wy grywaliście niegdyś na letniej Serenadzie ? Bo tak mi się kojarzy , że widziałam którąś z orkiestr forumowiczów na plakatach, które wiszą u nas w sali prób ;p Bo my kiedyś graliśmy tam (chyba ze 3 razy...)
Ja dmucham w trąbkę w "młodzieżowej orkiestrze" w Drawsku Pomorskim
Grałem też w zespole sygnalistów myśliwskich "klangor" przy zarządzie okręgowym rady łowieckiej w Koszalinie (na sygnałówce)
I w zespole rockowym "TEGO" w Drawsku pomorskim
Instrument/y: YTR 4335 GS
Ustnik/i: Vincent Bach 1 1/4 C
Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 19:10
a niby czemu:???:
To czy orkiestra jest młodzieżową, czy nie zależy tylko od statutu danej organizacji i tego co sobie obrała za nazwę... Przecież nikt normalny nie będzie wyrzucał ludzi , którzy grają np.po 10 lat już w danej orkiestrze, z tego powodu, że mają już ponad 22 lata :neutral:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum