Instrument/y: Kornet firmy Schenkelaars
Ustnik/i: Blessing 3c
Wysłany: Czw 05 Maj, 2011 16:27 Wadowice 2011
Wybiera się ktoś z was do Wadowic 15 maja 2011
na koncert z okazji urodzin błogosławionego Jana Pawła II
Pod hasłem:
,,Strażacy błogosławionemu Janowi Pawłowi II w Holdzie"
Wysłany: Czw 05 Maj, 2011 20:29
ja jade
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: Schagerl 420S
Ustnik/i: Vincent Bach 7C
Wysłany: Pią 06 Maj, 2011 12:08
Też będę, pierwszy raz byłem w ubiegłym roku, ogólnie niezła impreza ale cel i okazja szczytna. Z tegorocznego programu najbardziej podoba mi się "Góralu czy Ci nie żal" fajne opracowanie. Kto w tym roku będzie grał "Z gór bije dzwon" ? Pozdrowienia dla wszystkich Do zobaczenia.
Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 18:28
No ale nam fatalna pogoda trafiła ;/
Moim skromnym zdaniem w tym roku najgorzej to wyszło (byłem 5 raz), wszystko było tak na szybko, jeszcze ten deszcz.
Gratuluję Jarkowi, solo bardzo fajnie wyszło, kilka kiksów, ale nie wpłynęły na melodyjność utworu, sam bym lepiej nie zagrał przy takiej pogodzie i temperaturze + ten standardowy stres
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 19:17
zgaju napisał/a:
Gratuluję Jarkowi, solo bardzo fajnie wyszło, kilka kiksów, ale nie wpłynęły na melodyjność utworu, sam bym lepiej nie zagrał przy takiej pogodzie i temperaturze + ten standardowy stres
Dzięki, dzięki faktycznie wszystko byłoby suuper gdyby nie ta pogoda... Kiksy.. hm, były, ale to wina tego, że było zimno i się trząsłem z zimna. hehe
Jak tam jeszcze Wasze opinie o Wadowicach?
_________________ Trąbka to magia większa od tego, co my tu robimy..
Widzę, że pogoda Was nie oszczędziła ... ale mam też nadzieję, że wszystko poszło w jak najlepszym porządku. Jak ktoś posiada nagranie niech doda na forum. Będzie ciekawym uzupełnieniem tego tematu
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Instrument/y: Kornet firmy Schenkelaars
Ustnik/i: Blessing 3c
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011 07:19
Ja nie mam żadnych nagrań ale pewnie już ktoś je gdzieś umieścił.
O pogodzie to już nie będę mówił.
Ja w połowie koncertu to miałem wolne bo zeszyt mi się rozmókł bo nie miałem czasu go zalaminować.
Ale ogólnie sama gra to wyszła nawet dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum