Pomógł: 15 razy Wiek: 17 Posty: 382 Skąd: Lipno/k. Włocławka
Wysłany: Sro 20 Lip, 2011 19:31 Warsztaty
Od pewnego czasu znajomi z mojej klasy męczyli mnie, czemu nie jeżdżę na wycieczki jakieś kilkudniowe... mnie po prostu takie coś nie interesuje, ale przejdźmy do tematu...
Zainteresowała mnie wycieczka z której można coś wyciągnąć, a mianowicie warsztaty muzyczne. Znacie jakieś fajne kilkudniowe warsztaty muzyczne, odbywające się cyklicznie ( co rok, co pół roku)?
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Co do Warsztatów Jazzowych to co roku są organizowane również w Lesznie W tym roku były przed Chodzieżą stąd już dawno po a warto się udać Polecam !!!
Jeśli chodzi o inne kursy: na pewno Yamaha Brass Master Class w Opolu, coroczne warsztaty w Szczecinku, w Dusznikach Zdrój ... Jak wpiszesz w google na pewno uzyskasz więcej informacji o tych kursach. W dziale forum WYDARZENIA możesz poczytać o warsztatach i kursach - są informacje.
Dodatkowo większość szkół muzycznych robi kursy w ciągu roku szkolnego - musisz trzymać rękę na pulsie Podejrzewam, że we Włocławku robią, sam byłem kiedyś w Chełmnie na warsztatach, w Bydgoszczy na pewno też będzie okazja. Bądź czujny i pytaj kolegów ze szkół muzycznych.
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum