jaki jest Wasz ulubiony kabaret? :razz: Ja na przykład lubię Grupę MoCarta, Ani Mru Mru, Waldemara Malickiego, Macieja Stuhra.... Ogólnie bardzo wiele. A Wy? :wink:
_________________ Trąbić każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej...
Instrument/y: Brass System Colection
Ustnik/i: VB 1 1/4 C
Wysłany: Sob 16 Lut, 2008 19:28
nie wiem czy to kabaret ale lubie Filharmonie usmiechu ogólnie Malicki jest zajefajny. Jescze spoko są PAranienormalni KMN Ani mru mru KMP i wiele innych
nie, wcale tak nie mysle jak np. oglądałem kiedys jakis filmik z tego, co dzieje się w ukrainskim sejmie czy czyms w tym stylu, to wiekszosc tam zgromadzonych zochowywała się jak Lepper w latach 90tych smiech na sali po prostu a zachowania polskich posłow są fajne, jak np. jakis sobie drzemie tak delikatniusio na jednej rączce po prostu cudo dzieciątko małe
Kabaret Moralnego Niepokoju!
Większość ich skeczy bawi tekstem,w mniejszym stopniu Ani Mru Mru,których z kolei cenię za gimnastykę ;]
No i nieśmiertelny kabaret Potem.
W ostatnią sobotę oglądałem Kabaret Pod Wyrwigroszem i ich śmiało mogę dodać do moich ulubionych kabaretów :grin: Szczególnie podobała mi się przerobiona piosenka Jozin z Bazin.
Kabaret Pod Wyrwigroszem prezentuje moralność Kalego, najpierw sami ukradli teledysk czeskim wykonawcom, a teraz stanęli na straży Prawa Autorskiego i Sprawiedliwości ;-)
Dla mnie to taki pokazowy, negocjacyjny płacz.
A swój teledysk tak skonstruowali aby maksymalnie przypominał czeski pierwowzór.
Kto w życiu nic nie "ukradł" niech pierwszy rzuci kamieniem
PS. własnie znalazłem taki tekst o tej "kradzieży"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum