a może zacznijmy od tego czy ZAiKS się na to zgodzi? nie wierze żeby wszytkie mp3 były legalne
yyy ?
"KONSTYTUCJA RP z 2 Kwietnia 1997 Art. 54, punkt 1:
"Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji""
"Zgromadzone tu materiały zostały pobrane z Internetu, lub nadesłane przez naszych Użytkowników. Jeśli uważasz że któryś z umieszczonych tu materiałów objęty jest licencją, a udostępniane go narusza prawa autorskie, poinformuj nas o tym niezwłocznie! Jednocześnie informujemy, że w przypadku naruszenia w/w praw, nasza załoga nie ponosi odpowiedzialności za ten fakt."
Obawiam się , że większość ze zgromadzonych tu plików jest nielegalna.
Na szczęście nie ma takich ,którzy chcą informować o tym autorów tych plików
witam! Growl_Man czy bylbys tak mily i wrzucil mi na maila to Twoje nagranie moge w zamian wyslac swoje "karnawal wenecki" z fortepianem ale jst ono kiepskie nie przygotowalem sie technicznie i w ogole to moja pierwsza w zyciu nagrywka. Jesli ktos jest chetny posluchac i ocenic moge wyslac ten kawalek na maila. Tylko ostrzegam ze to surowy projekt wymaga jeszcze duzo pracy i korekty;) pozdrawiam
witam! Growl_Man czy bylbys tak mily i wrzucil mi na maila to Twoje nagranie moge w zamian wyslac swoje "karnawal wenecki" z fortepianem ale jst ono kiepskie nie przygotowalem sie technicznie i w ogole to moja pierwsza w zyciu nagrywka. Jesli ktos jest chetny posluchac i ocenic moge wyslac ten kawalek na maila. Tylko ostrzegam ze to surowy projekt wymaga jeszcze duzo pracy i korekty;) pozdrawiam
xD napewno chcesz zebym Ci to wyałal? xD to nie ma nic wspólnego z trąbką xD (są 2 gitary i bas xD )
Widze, ze nikt nie chce zalaczyc zadnych utworow :wink: , wiec ja podam pierwsz, to jest link do strony na ktorej jest kilka kawalkow kapeli z ktora kiedys gralem na trabce, moze komus sie spodoba... :grin:
http://krzywaalternatywa....jUyMTQuaHRtbA==
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1384 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 19:05
Wielgi - fajne kawałki respect fajny zespoł robiliscie szkoda ze tam nie grasz juz... heh niedaleko mam swoje strony - Tychy to moje "prawei" rodzinne miasto pozdro
trąbki co prawda jescze nie ma, no ale ma byc w sobote nie bylo próby ale za tydzien będzie to się okaze czy się załapie do skladu. Zespół jest na etapie reaktywacji nie ma jescze instrumentów(perkusita się uczy dopiero), ale mają byc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum