ale wciąż szukam takiego dla mnie, z tłustym dolnym brzmieniem.
_________________ Talent ?
- to suma poświęconego czasu i cierpliwości w pracy
nad daną twórczością.
---------------------------------
Wyciągaj zawsze pierwszy rękę na zgodę ,
ale zawsze racjonalnie,
to owocuje !
Wysłany: Sob 02 Sty, 2010 23:01
Marcinkiewicz 308/1 1/2C
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
nowy bo świeżo zakupiony, jego historia liczy z ponad 30 lat - wygląda jak nówka .. pozdro
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Vincent Bach Corp 1/2 C , i nie wiem jaki rozmiar ale polskie zakłady we Świdniku
[ Dodano: 2010-02-15, 17:57 ]
oraz taki chiński 7c
niema takiego ustnika Vincent Bach Corp 1/2 C ?? Może 1 1/2 C ?? nie rozumiem, ten ustnik V.Bach wyprodukowany we Świdniku ??
Instrument/y: Weltklang R 588, Holton Collegiates
Ustnik/i: Schillke 14A4a
Wysłany: Sro 17 Lut, 2010 13:52
Ja to tak rozumiem, że gość wziął ustnik Bacha i pokazał tokarzowi, a ten mu ustnik wytoczył. Nie wiadomo z jakiego materiału i nie wiadomo, na ile dokładnie, ale ustnik jest i może nawet się na nim nieźle gra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum