Instrument/y: Calicchio 3/9L, Martin Committee '52
Ustnik/i: Monette, Laskey
Wysłany: Pon 12 Kwi, 2010 07:38
Vincent Bach Corp. 5C, 3C, 2,5C
Yamaha 14B4-GP, 16C4-GP (w drodze)
Jet-Tone (duży, nie pamiętam rozmiaru)
i do podmuchania na czerwonych światłach Schagerl 3C
[ Dodano: 2010-04-12, 15:25 ]
Już wiem - odszukałem. Jet Tone MERIAN PERSONAL GOLD (LMPG) - rozmiarowo coś pomiędzy 2 i 1,5 Bacha.
Posiadam Takie:
V.J.Bach Corp Mt Verncn NY 2 1/2 C
Yamaha Japan 7C
Kilka ustników starych na zamówienie z Lublina rozmiarówki głównie 7C albo 5C kilka płytkich
Chiński 7C
Vincent Bach Corp 1/2 C , i nie wiem jaki rozmiar ale polskie zakłady we Świdniku
[ Dodano: 2010-02-15, 17:57 ]
oraz taki chiński 7c
niema takiego ustnika Vincent Bach Corp 1/2 C ?? Może 1 1/2 C ?? nie rozumiem, ten ustnik V.Bach wyprodukowany we Świdniku ??
Narobiłem trochę literówek Ale koryguję.
Ten we świdniku to drugi ale już nie mam a bach się rozleciał bo był za stary mocno używany. Oczywiście 1 1/2 C
A mój ustnik to Stomvi 3C z rozwierconym wlotem. Taki mały tuning. Sprawdza się Choć mam doświadczenia miłe z Bach Magaton 1 1/2 i się zastanawiam nad kupnem.
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Wysłany: Sro 21 Kwi, 2010 18:43
V. Bach Megatone corp. 3C
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: Calicchio 3/9L, Martin Committee '52
Ustnik/i: Monette, Laskey
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 11:06
A u mnie zmiana - od czasu kiedy nabyłem Monette B4S3 wszystko inne poszło w kąt.
Oprócz tego kupiłem Monette B2S Prana, ale wydaje mi się trochę za duży.
Jeszcze szukam Monette B4 - jest troszkę głębszy od B4S3 i to chyba będzie to.
Instrument/y: Stomvi Debut
Ustnik/i: V. Bach Corp. 1X (Gold)
Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 22:37
Mój pierwszy ustnik to był Stomvi 1 B WP z pozłacanym rantem i kielichem. Pięknie brzmiał, ale musiałem go oddać.
Obecnie, od długiego czasu, Vincent Bach 1 1/4 C.
Instrument/y: YAMAHA 8335 Xeno, King 650,
Ustnik/i: Schilke14A4, v.bach 3cfl
Wysłany: Pon 21 Lut, 2011 22:28
na początku byuł to arnolds&sons 7c, nast yamaha 11b4,później monette pranaB4(cieszy się nią teraz zibi),całkiem niezwykły wedge custom i teraz klasyk--vincent bach 3 c megatone--porównując do monette, śmiem twierdzić,że monette miał troche wygodniejszy rant i większy przelot pozatym ustnik jak każdy-- sam nie gra pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum