Pewnie dlatego, że głupio by było wypowiadać się na temat trąbek na których się nie grało
Trąbki Prelude by Bach mają bardzo fajne tłoczki jak na te pieniądze, ale dźwięk nie przypadł mi do gustu.
Osobiście szukałbym czegoś używanego (np. Yamahy z serii 2 - czasem są do kupienia w tym przedziale cenowym), ale jak chcesz koniecznie nową to ten Bach będzie OK. Na pewno jakość wykonania jest lepsza niż w serii 1 od Yamahy, oraz niższych modeli Amati.
Poza tym o używaną możesz się zawsze potargować, a przy tym budżecie każde 100zł robi przecież dużą różnicę.
Obserwuj Allegro i ogłoszenia na forum, a do października coś się powinno trafić
Mam J. Michael TR-300 i jak w wielu tego typu tematach zawsze powtarzałem że jest jak dla mnie na początek bardzo dobra, lekko się na niej gra. No więc J.Michael to dobry wybór. =) Chociaż tamte trąbki mogą być równie dobre/lepsze, nie powiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum