Pilnie poszukuje zestawu szczotek do czyszczenia trabki wewnatrz. Kiedys takie znalazlam, ale nie mialam kasy, zeby je kupic. Teraz zaluje i prosze o wsparcie.[/b]
_________________ Kiks to życie! Nie kiksujesz nie żyjesz!
Jasne sam takiego używam... Jeśli chodzi o firme jest w porządku. Kupowałem u nich pare rzeczy, i nie mam żadnych zastrzeżeń. Co ważne nie mają wygórowanych cen i przesyłka kosztuje tyle co przesyłka.
wyciory to dobra rzecz i polecam te sklepy co wyżej w linkach, ale dobrze jest co jakiś czas przepłokac instrument ciepłą wodą z mydłem( mydlinami) skutecznie oczyszczają instrument w środku
tesia zobacz na allegro ja znalazlem fajny kamplet za 75 zl drogo ale jest warto
Ja na allegro mniej więcej w takiej cenie kupiłam komplet : wycior duży (do trąbki), wycior do tłoków, wycior do ustnika, oliwka do tłoków (wg mnie beznadziejna, ale to nie ten temat), ściereczka, smar do rurek, takie fajne gąbeczki do czyszczenia i silikonowa ochronka na tłoki.
Zestaw był firmy Herco.
Jeśli chodzi o wyciorki, to bardzo wygodne w użyciu i przechowywaniu, łatwo je przeczyścić do ponownego użycia.
Ja również posiadam ten zestaw. Ogolnie jestem z niego zadowolony i śmiało mogę polecić, ale ta oliwka... czasami muszę oliwić 2 razy dziennie bo po paru godzinach tłoczki już są suche
Jak napisał yogi901, u Jarmuły polecam kupić trąbke. Ma zawsze sprzęty dobrej klasy za niską cene. Moja orkiestra tylko u niego kupuje sprzęty i akcesoria. Bo ma w rozsądnej cenie. A i podobno naprawe też ma perfekcyjną. Widze że ten sklep jest rozpowrzechniony na całą Polske a myślałem że to tylko prywany koleś
Ja na allegro mniej więcej w takiej cenie kupiłam komplet : wycior duży (do trąbki), wycior do tłoków, wycior do ustnika, oliwka do tłoków (wg mnie beznadziejna, ale to nie ten temat), ściereczka, smar do rurek, takie fajne gąbeczki do czyszczenia i silikonowa ochronka na tłoki.
Zestaw był firmy Herco.
Też widziałem taki zestaw, ale prawdę mówiąc to nie wiem czy nie lepiej kupić tego wszystkiego osobno.
Wycior duży, do tłoków i ustnika się na pewno przyda, ale w sumie oliwka, ściereczka i sylikonowa osłonka są niepotrzebne.
Kosztuje wprawdzie 112zł ale mamy porządną oliwkę (tamtą zużyjemy 2x szybciej albo w ogole nie będziemy używać), nie mamy tej osłonki, wyciory (nie wiem czy można tu mówć które wyciory są lepsze bo pewnie oby dwa są porównywalne).
Dostajemy trochę mniej za większą cenę, ale przynajmniej jest to porządne
Albo w ogóle kupić osobno wszystkie wyciory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum