Instrument/y: Yamaha ytr4335G
Ustnik/i: Yamaha Gp 17c4
Wysłany: Sob 08 Maj, 2010 17:52
O warsztatach w Dusznikach http://www.waltornia.pl/i...1004&Itemid=125
Może bardziej korzystny byłby wyjazd właśnie tam.
A może Wrocław?
Nigdy nie bylem na czymś takim i zastanawiam się czy by może nie jechać np. do Wrocławia a później do opola.
Mam mętlik w głowie... Może ktoś ma jakieś sugestie?
_________________ Zacznij działać... Bez tego wszystkie twoje plany i marzenia są bezużyteczne.
Wybaczcie, że wcinam się w środek rozmowy, ale myślę, że jeżeli ma się okazję jechać i do Wrocławia i do Opola, to może warto wybrać się w tym roku dwa razy, zobaczyć gdzie jest lepiej, gdzie bardziej się opłaca, jaka jest atmosfera i wybrać gdzie lepiej pojechać za rok. Ewentualnie jeździć na oba, jeżeli się wszędzie spodoba
To taka sugestia do kajefasza
No to trzeba wybrać, albo jedno, albo drugie. No chyba że ktoś ma teraz mały przypływ złotówek i stać go na sprawdzenie obu możliwości Ja bym jednak zaryzykowała i wydała więcej kasy żeby przekonać się, gdzie za rok warto jechać, a gdzie to się w sumie nie opłaca. Jak dla mnie to Wrocław chyba ma korzystniejszą ofertę (w przypadku jeżeli jest się u profesora, który ma mało uczniów, wtedy można lekcje mieć codziennie, nawet po dwa razy jak się z nim dogadasz no wy trębacze akurat nie macie wyboru... [przyznam, nie gram na trąbce]). No i oczywiście można poznać jakieś fajne flecistki, w tym roku nawet harfistki .
Takie moje zdanie.
Co do Yamaha Brass Masterclass to warsztaty polecam. Znam osoby prowadzące kurs - także kto się wybierze, na pewno będzie zadowolony W każdej dziedzinie oczywiście
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Instrument/y: B&S Challenger I,Kanstul 1525 Signature S
Ustnik/i: Vincent Bach 3c, Gewa cup 5c-FL
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 09:53
witajcie ja tez jade do opola i bede juz dzien szybciej, pokoje sa 3 osobowe z mojej grupy jedzie 4 osoby, wiec wrazie co ktos do mnie do pokoju moze wbic tzn jeszcze 2 osoby :D piszcie na pw ;p bo bede szybciej i zarezerwuje wtedy miejsca tym osobom co ze mna do pokoju chca wbic ;p reszta info na PW
[ Dodano: 2010-08-29, 22:06 ]
z jakich pokoi byliście ;d????
ja byłem w 403 ;pp
_________________ KLIKNIJ POMÓGŁ, JEŚLI SYPNĄŁEM DOBRĄ RADĄ ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum