Instrument/y: Yamaha ytr4335G
Ustnik/i: Yamaha Gp 17c4
Wysłany: 2010-04-16, 22:25
Powoli planuje wyjazd na te warsztaty. Był juz ktoś z naszego forum? Jeśli tak, to mam prośbę, żeby opisał jak to wszystko wygląda, ile jest grania, czy z orkiestrą i co mu przyjdzie na myśl. Z góry dzięki.
_________________ Zacznij działać... Bez tego wszystkie twoje plany i marzenia są bezużyteczne.
Gryń szuka talentów Trochę drogo kosztuje ten cały Masterclass Opole
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Instrument/y: Trąbka
Ustnik/i: Vincent Bach 1-1/2 C
Wysłany: 2010-05-01, 11:55
Kajefasz! Bardzo polecam YMBC! Byłem na nich rok temu i naprawdę bardzo dużo dają jeśli chodzi o doświadczenie i sposób grania na trąbce! Po za tym zdobywa się bardzo cenne doświadczenie i obycie z instrumentem poprzez poświęcanie każdego dnia instrumentowi wykluczając jakieś inne obowiązki, które zazwyczaj nas dodytają codziennie i troszkę ograniczają. Tam tego nie ma! Jest TRABKA!
Pobudka jest o 7.30, śniadanie, poranna rozgrzewka, cały dzień zajęcia- indywidualnie i grupowo, próby zespołów kameralnych (w związku z finałowym koncertem) + OBIADKI! Oczywiście w tym roku też się wybieram! POZDROWIENIA Z KRAKOWA!
[ Dodano: 2010-05-01, 11:59 ]
No i dla samego Grynia i Ślusarczyka naprawdę warto!
_________________ To co umysł może sobie wymarzyć może także osiągnąć!
Instrument/y: Yamaha ytr4335G
Ustnik/i: Yamaha Gp 17c4
Wysłany: 2010-05-02, 14:26
w takim razie do zobaczenie zibi2507, pewnie w następnym tygodniu wyślę zgłoszenie.
Myślałem jeszcze o warsztatach we Wrocławiu, ale termin mi nie pasuje, wiec postaram się tam wybrać za rok.
Do zobaczenie w Opolu
_________________ Zacznij działać... Bez tego wszystkie twoje plany i marzenia są bezużyteczne.
Instrument/y: Schagerl T-2000L
Ustnik/i: CONN 5 1/2 C
Wysłany: 2010-05-02, 15:53
Załatwiłoby sie jeden pokój dla VIPów ;D i byłoby świetnie myśle ;] przynajmniej nie będzie nudy , i nikt nie będzie sam po prostu umówić się w jakieś konkretne miejsce o konkretnej godzinie i iśc razem do tej szkoły muzycznej .
_________________ ''Muzyk zmiesza orkiestrę najlepiej dobraną
Jeśli grając stara się aby go słyszano.''
Instrument/y: Trąbka
Ustnik/i: Vincent Bach 1-1/2 C
Wysłany: 2010-05-02, 15:59
Wiesz co rok temu było tak, że przydzielali do pomieszczeń najpierw grupy osób z jednej miejscowości.
Ode mnie jedzie jeszcze paru znajomych powinno być nas z samego Krakowa ok.8 osób! Jak coś do dołączacie do Krakowa!
[ Dodano: 2010-05-02, 16:00 ]
W końcu Kraków to nie byle co!
[ Dodano: 2010-05-02, 16:01 ]
A jak tam STRONG99? Zdecydowałeś już?
_________________ To co umysł może sobie wymarzyć może także osiągnąć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum